Skip to content

VRAAG DE REDACTIE

review

Podcast in Radio jasje leuk gevonden

Rated 5 out of 5

Super leuk maar audio niveau soms wat zacht 🙂

Rated 4 out of 5

Leuk Edwin Cornelissen

Rated 5 out of 5
ONLINE Koen de Haan
Koen een multitalent, trainer/coach en wetenschapper. Van de NTB naar zijn eigen team en bedrijf SQUADRA TRIATHLON. Later vanaf 2017 junioren coach bij de SUNWEBploeg en nu werkzaam bij de KNRB (roeien) . Koen heeft een neus voor talent.
BINNENKORT ONLINE Ruben Kranendonk
Ruben is door veschillende leuke opdrachten door de onderwijssector benaderd voor advies. Zijn specialiteit zit in startups, EdTech en digitalisering. Tevens was Ruben werkzaam bij Yes Delft waar veel talenten van de TU in Delft bezig gaan met het uitbreiden van hun startup. En niet te vergeten is Ruben een fanatiek wielrenner en actief bij het AMANI Fiets Team project. Het AMANI-project brengt initiatieven samen die gericht zijn op het vergroten van de inclusiviteit in het fietsen en het creëren van kansen voor wielrenners in Afrika.Het idee achter het AMANI-project is simpel: we proberen onze connecties in Nederland te gebruiken om fietsmogelijkheden te creëren voor getalenteerde renners uit Oost-Afrika. Althans, dat was het plan, tot COVID-19.
BINNENKORT ONLINE Albert Smit
Albert rondde zijn studie Bewegingswetenschappen in 2002 af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In zijn laatste jaren had hij zich al gespecialiseerd in prestatie-optimalisatie in de topsport, getuige zijn literatuurstudie naar kleding voor optimale prestatie bij langlaufen en zijn onderzoeksstage naar de optimale energieverdeling bij de individuele achtervolging bij het baanwielrennen.
BINNENKORT ONLINE Inge Bosma
“Mijn naam is Inge Bosma. Naast Buteyko Therapeut ben ik HR Manager en kom ik veel mensen tegen met klachten (zoals stress, slaapapneu, hoge bloeddruk, hooikoorts, slapeloosheid en chronische vermoeidheid) waarvoor de medische wereld vaak geen doeltreffende behandeling kent. De symptomen worden weliswaar bestreden met medicijnen, maar de oorzaak blijft onderbelicht”. In small talk vertel alles over wat je kunt met je ademhaling. Even iets anders dus.
VERWACHT 2022 Eric Borrias
Verhalenverteller Eric Borrias behoort met meer dan 25 jaar ervaring tot een van de populairste vertellers van ons land. Treedt op in binnen en buitenland. Al dan niet in het Engels. In 2016 unaniem gekozen tot Vertelambassadeur voor Nederland en Vlaanderen. Aangesloten bij Theaterbureau het Verteltheater. Naast het spelen van voorstellingen, werkt hij als vertelcoach en regisseur. Voor het bedrijfsleven ontwikkelt hij steeds vaker maatwerkverhalen.
VERWACHT 2022 Sebastiaan Verschuren

Sebastiaan Verschuren : Informatie volgt.

VERWACHT 2022 Marcel Wouda

Marcel Wouda : Informatie volgt.

VERWACHT 2022 Matthijs Büchli
Büchli bleek op jonge leeftijd al talent te hebben voor het baanwielrennen. Zo werd hij in 2007 Nederlands kampioen bij de junioren op het onderdeel omnium. Een jaar later won hij de onderdelen sprint en de tijdrit van een kilometer. In 2012 brak hij door bij de senioren. Op 20-jarige leeftijd werd hij nationaal kampioen op de sprint. Zijn internationale doorbraak volgde een jaar later met brons op het onderdeel keirin op de wereldkampioenschappen in het Wit-Russische Minsk. In hetzelfde jaar won hij een wereldbekerwedstrijd op de keirin en op de teamsprint, samen met Hugo Haak en Nils van 't Hoenderdaal. Zijn grootste succes boekte Büchli in 2021 op de Olympische Spelen in Tokio. Samen met Jeffrey Hoogland, Roy van den Berg en Harrie Lavreysen won hij het toernooi. Büchli reed alleen mee in de kwalificatieronde, maar dat was genoeg om zich Olympisch kampioen te mogen noemen.
VERWACHT 2022 Mathilde Stolmeijer
Bekende personen worden al decennia of zelfs eeuwen lang als promotiemiddel ingezet. Denk aan George Clooney die koffie verkoopt of Frans Bauer die maar liefst één miljoen euro kreeg om als gezicht van een energieleverancier op te treden. Een influencer is niet zomaar iemand die voorbij komt in een reclamespot. Het zijn persoonlijkheden die producten en diensten integreren in hun eigen leven, en dit delen met hun achterban. Soms zijn het duidelijk marketingacties, maar dit is lang niet altijd duidelijk. Mathlide Stolmeijer was een talent vol zwemster op landelijk niveau. Tegenwoordig post ze veel berichtjes over mode en meer op instagram.
VERWACHT 2022 Alain Clark
Alain Clark is geboren in Haarlem. Hij bezocht daar het Coornhert Lyceum. Hij woonde ook drie jaar in de Verenigde Staten om het vak te leren. In 2004 kwam Clarks eerste album uit, Alain Clark, met daarop zelfgeschreven Nederlandstalige nummers. Met de single Heerlijk scoorde hij een hit. Als producer werkte hij onder meer voor Ali B en produceerde hij het debuutalbum van Boris. Ook schreef en produceerde hij het noveltynummer Vakkenvuller, een Nederlandstalige bewerking van Eamons hit Fuck it (I don't want you back). Vakkenvuller werd ingezongen door Simon, die er in 2004 een top-10 hit mee scoorde in de Nederlandse Top 40. In 2004 won Alain Clark een Zilveren Harp.
VERWACHT 2022 Wouter van der Ploeg
“BETER WORDEN IS BELANGRIJKER DAN GOED ZIJN” is de visie van TalentNED waar wouter trainer is. Ze willen doorlopend jonge talentvolle Nederlandse sporters goed voorbereid naar het hoogste prestatieniveau brengen, zodat ze in de toekomst Nederlandse successen in de absolute top kunnen blijven vieren. Zij borgen dus de doorstroom naar de top. Daarmee bieden we jonge sporters een kans om een carrière in de topsport na te streven en daarmee hun droom te verwezenlijken.
VERWACHT 2022 Alex Kroes
Alex Kroes is binnenkort te gast in Small Talk de podcast. De grootaandeelhouder van Go Ahead Eagles komt verhalen over zijn rol bij de Deventer voetbalclub. Kroes kocht in 2019 een groot deel van het aandelenpakket en sinds die dag bepaalt hij het beleid in De Adelaarshorst. Zaakwaarnemer Daarvoor was hij jarenlang een gevierd zaakwaarnemer en medeoprichter van het bureau SEG, een internationale organisatie op het gebied van sportmanagement. Uiteindelijk bouwde Kroes met grote internationale toptransfers een vermogen op, waarmee hij onder meer tachtig procent van de aandelen van GA Eagles kocht.
VERWACHT 2022 Tristan Olij
n 2015 besteed Tristan veel tijd aan motorcross. Elk weekend reden zijn vader en hij heel Nederland door voor wedstrijden. In diezelfde periode begon Hij aan mijn triatlonavontuur. Vroeger NTB RTC Alkmaar nu traint Tristan bij Eric van der Linden. Amibitie ? Wereldkampioen Lange afstanden worden.

De plaat en zijn verhaal

De gast in de Small Talk podcast nemenhun eigen muziek mee. Deze plaatjes worden afgespeeld in de podcast. Echter…… Bij iedere plaat hoort hun eigen verhaal. In deze onderstaande spotify playlist kun je ze nog een keertje beluisteren.

Small Talk de Podcast

Even iets anders ! Small Talk de podcast is een podcast over het hebben en werken met Talent. Deze podcast is een productie van Ronald Stolk persoonlijk en is geen onderdeel van RSTCC BV of studio2 communications BV. Voor alle gebruikte muziek wordt netjes rechten afgedragen aan BUMA STEMRA.

Mee werken of presenteren ?