Skip to content

De plaat en zijn verhaal

Met Harry Piekema of Ronald Stolk

De leukste, mooiste, droevigste, grappigste, sappigste en interessantste verhalen bij de muziekkeuze van onze gast aan tafel

VRAAG DE REDACTIE

review

de podcast planning

Hieronder vind je komende podcasts die je bij Small Talk kunt verwachten en binnenkort worden opgenomen en welke binnenkort online komen. (reeds opgenomen)
De afgelopen weken
ONLINE
Jochem Uytdehaage
Jochem Uytdehaage vond zichzelf geen talent maar in 2002 wel Olympisch kampioen 5 en 10 KM schaatsen. Tegenwoordig o.a. motivator, spreker en meester Jochem (sporter in de klas). Dit zijn plaatjes en zijn verhaal

De plaat en zijn verhaal

De gast in de Small Talk podcast nemenhun eigen muziek mee. Deze plaatjes worden afgespeeld in de podcast. Echter…… Bij iedere plaat hoort hun eigen verhaal. In deze onderstaande spotify playlist kun je ze nog een keertje beluisteren.

De plaat en zijn verhaal

Even iets anders ! De plaat en zijn verhaal, de podcast is een podcast over het verhaal van de liedjes en muziek van de gast. Deze podcast is een productie van Ronald Stolk persoonlijk en is geen onderdeel van RSTCC BV of studio2 communications BV. Voor alle gebruikte muziek wordt netjes rechten afgedragen aan BUMA STEMRA.

Mee werken of presenteren ?